Ons Bedrijf

RiBrandy is een door de Certificatie instelling voor Beveiliging en Veiligheid (CIBV) REOB- gecertificeerd brandbeveiligingsbedrijf dat werkt volgens streng gecertificeerde richtlijnen. Deze certificering staat garant voor de kwaliteit die u mag eisen bij de voor uw bedrijf belangrijke brandpreventie.

Het preventief en correctief onderhoud, onder meer het opnieuw vullen / bijvullen, van alle soorten brandblussers wordt volgens deze richtlijnen in onze werkplaats in Raamsdonksveer uitgevoerd indien dit op locatie niet mogelijk of wenselijk is.

Ons bedrijf is ook gespecialiseerd in het brandvertragend impregneren van bijna alle materialen volgens de geldende NEN-normen. Ook is ons bedrijf volledig gecertificeerd voor het brandvertragend impregneren en worden deze werkzaamheden door gediplomeerd personeel uitgevoerd.

Ons bedrijf bestaat uit een klein en flexibel team dat is gespecialiseerd in het adviseren, leveren en het onderhouden van brandbeveiligingssystemen / brandblusapparaten. Onze speerpunten zijn betrouwbaarheid, kwaliteit en klanttevredenheid.

Wilt u ook geld besparen op de verplichte keuring van uw brandblussers ? 

Ook u kunt gegarandeerd op deze verplichte kostenpost besparen zonder uiteraard concessies te doen aan service/kwaliteit.

Wij kunnen u vele referenties geven waaronder: diverse ondernemersverenigingen, tal van bedrijven in de regio, diverse gemeenten, overheidsinstellingen, verzorgingstehuizen, woningstichtingen, onderwijsinstellingen etc.

Wij zijn al jaren een vaste leverancier van vele bedrijven/organisaties op het gebied van veiligheid en wij leveren o.a. de volgende diensten/producten:

- brandbeveiliging (jaarlijkse controle blusmiddelen en advisering volgens NEN 4001)

- jaarlijkse controle noodverlichting armaturen

- brandvertragend impregneren met certificaat

- beheerder BMI (BrandMeldInstallaties)

- ontruimingstekeningen / bedrijfsnoodplan / risico inventarisatie en evaluatie

- AED apparaten/opleidingen

- Totaalpreventie/ontzorgpakket

 

Kortom, vele vraagstukken wat betreft veiligheid/arbo komen bij ons terecht en wij weten dan meestal wel een passende oplossing te vinden.

 CIBV-Zwart