Impregneren

Steeds vaker wordt er van vele ondernemingen (denk vooral aan de horeca en evenementenorganisaties) verlangd dat zij bepaalde onderdelen/projecten brandvertragend laten impregneren door gespecialiseerde bedrijven zoals RiBrandy brandbeveiliging.

Wij zijn o.a. gespecialiseerd in het brandvertragend impregneren van allerlei materialen met certificaat van behandeling volgens NEN-1722. Wij hebben ruime ervaring (sinds 2002) in het brandvertragend maken van de meest uiteenlopende materialen voor de evenementenbranche, theater, horeca en stomerijen. We beschikken over een speciaal voor ons ontworpen installatie voor het impregneren van gordijnen met een capaciteit tot ca. 300 m2 in één keer. Ook hebben wij een goede samenwerking met diverse stomerijen. Impregneren op locatie is voor ons ook geen probleem. Desgewenst kunnen wij u vele referenties verstrekken.

Onze brandvertragende impregneermiddelen zijn volledig ISO gecertificeerd en veilig.
Desgewenst leveren wij u een certificaat van behandeling waarop o.a. staat vermeld dat het behandelde product aan een bepaalde NEN-norm voldoet.
Dit certificaat kunt u dan overleggen aan de brandweer of andere controlerende instanties.

Voor prijsinformatie kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij maken dan een op maat gemaakte offerte voor uw project / evenement.

 IMG6950klein     IMG6951klein     impregneren vrienden amstel     foto3